Vene tilauksesta

Mikäli oikeaa venettä ei löydy valikoimistamme, voimme tuoda sellaisen ulkomailta. Kontaktimme auttavat veneen valinnassa, tarkastuksessa ja Suomeen toimituksessa. Saat meiltä tilausveneisiin tarvittaessa myös sekä rahoitus- että vaihtomahdollisuuden.

Haku/Siirto

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset veneiden siirrot, kipparointipalvelut ja noudot/viennit koko Itämeren alueella ja Välimerellä. Kipparimme ovat erittäin kokeneita. Suoritamme veneen siirrot ulkomailla ja kotimaassa luottamuksellisesti sekä ammattitaidolla:

- Kausisiirrot telakalle sekä kotisatamaan
- Rahti sekä kausisiirrot ulkomailla
- Muut siirrot asiakkaan toiveiden mukaisesti

Venevälitys

Otamme veneitä välitettäväksi. Veneet myydään omistajan toimeksiannon perusteella ja myyntihinta sovitaan yhdessä veneen omistajan kanssa. Toimeksiantosopimuksen yhteydessä annamme arvion veneen markkinahinnasta ja myyntimahdollisuuksista.

Teemme jokaisesta välitykseen tulevasta veneestä yksityiskohtaiset esittelyt ja kuvat, jolloin ostajan on helpompi hahmottaa vene kokonaisuutena ennen siihen tutustumista paikan päällä. Veneet ovat nähtävillä sopimuksen mukaan, ja voimme esitellä niitä ostajan toiveiden mukaisina aikoina.

Markkinoimme pääasiassa netissä, omilla verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa, nettiveneessä ja muissa vastaavissa medioissa ulkomailla.